Ingredienser
- 4 mellemstore squash
- 1 løg
- 10 g. smør
- 300 g. hakket kød
- 1 spsk. tomatpure
- ½ tsk. basilikum
- 1 spsk. cremefraiche
- salt og peber
Gratinering:
- 1 ½ spsk. rasp
- 2 ½ spsk. revet emmentalerost
Sådan gør du
- Del squashen på langs og skrab indmaden ud med en ske således at skallerne bliver ca. 1 cm. tykke.
- Grov hak squashkødet.
- Skræl løget og skær det i terninger.
- Steg løget på en pande i smørret, og tilsæt derefter det hakkede kød. Lad kødet stege til det er brunt.
- Tilsæt tomatpure, squashkødet og basilikum. Lad det koge ved høj varme i nogle minutter således at væsken fordamper.
- Tag panden af varmen, og tilsæt cremefraiche.
- Læg squashskallerne i et ildfast fad og fordel kødfyldet på dem.
- Strø rasp og ost ovenpå, og bag de fyldte squash på 225 c. i ca. 20 min.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-