Kyllingebryst med spinat
Kyllingebryst med spinatKyllingebryst med spinatKyllingebryst med spinat

Kyllingebryst med spinat - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 500 g. kyllingebrystfilet uden skind
- 2 spsk. mel
- 1 æg
- 3 spsk. friskrevet parmesanost
- 1 dl. rasp
- 40 g. smør
- 400 g. frossen spinat (eller 1 kg. frisk)
- saften fra ½ citron
- ½ kg. champignon
- 1 bundt hakket persille
- salt og peber


Sådan gør du
- Vend først kyllingebrysterne i mel blandet med salt og peber. Derefter i det sammenpiskede æg, og til sidst i en blanding af rasp og revet parmesanost.
- Brun 30 g. af smørret på en pande, og steg kyllingefileterne ved svag varme i lidt over 10 min. (eller til kødet er gennemstegt).
- Rens og skyl spinaten.
- Vask svampene, og skær dem i skiver.
- Kog spinaten i letsaltet vand i 5 min. og lad det dryppe af i en si efterfølgende.
- Vend derefter spinaten i en gryde med 10 g. smør.
- Læg spinaten i et halvdybt serveringsfad, og hæld citronsaften over.
- Rist champignonerne på en tør pande, og fordel dem derefter over spinaten på serveringsfadet. Til sidst lægges kyllingefileterne over.
- Drys hakket persille over hele retten.

Tip: Serveres evt. sammen med brød, ris eller kartofler.


Denne opskrift er læst 9256 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier