Italienske lammeschnitzler
Italienske lammeschnitzlerItalienske lammeschnitzlerItalienske lammeschnitzler

Italienske lammeschnitzler - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 4 lammeschnitzler (ca. 1 ½ cm. tykke)
- 1 spsk. olie
- salt og peber.

Gratinering
- 2 tomater
- 2 fed hakket hvidløg
- 3 spsk. friskhakket persille
- 3 spsk. revet citronskal (fra en økologisk citron)
- 2 spsk. rasp
- 2 spsk. olie

Sådan gør du
- Pres schnitzlerne tørre med køkkenrulle, og skær nogle snit i fedtkanten (således at de ikke laver ”skåle” under stegningen)
- Tilsæt salt og peber.
- Brun schnitzlerne med olien ved stærk varme i et minut på hver side.
- Læg derefter schnitzlerne i et ildfast fad.

Gratinering
- Skær tomaterne midt over og pres kernerne ud. Hak derefter tomatkødet. - Bland hvidløg, persille og citronskal med tomatkødet, rasp og olie.
- Fordel blandingen på schnitzlerne og bag dem i ovnen i 10 min. ved 225 c.

Tip: Serveres fx med brød eller kartofler


Denne opskrift er læst 4961 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier