Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonItalienske lammeschnitzler - opskrift - Madkogebogen
Italienske lammeschnitzler
Italienske lammeschnitzler
Italienske lammeschnitzler
Italienske lammeschnitzler

Italienske lammeschnitzler - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 4 lammeschnitzler (ca. 1 ½ cm. tykke)
- 1 spsk. olie
- salt og peber.

Gratinering
- 2 tomater
- 2 fed hakket hvidløg
- 3 spsk. friskhakket persille
- 3 spsk. revet citronskal (fra en økologisk citron)
- 2 spsk. rasp
- 2 spsk. olie

Sådan gør du
- Pres schnitzlerne tørre med køkkenrulle, og skær nogle snit i fedtkanten (således at de ikke laver ”skåle” under stegningen)
- Tilsæt salt og peber.
- Brun schnitzlerne med olien ved stærk varme i et minut på hver side.
- Læg derefter schnitzlerne i et ildfast fad.

Gratinering
- Skær tomaterne midt over og pres kernerne ud. Hak derefter tomatkødet. - Bland hvidløg, persille og citronskal med tomatkødet, rasp og olie.
- Fordel blandingen på schnitzlerne og bag dem i ovnen i 10 min. ved 225 c.

Tip: Serveres fx med brød eller kartofler



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier