Kartoffelkage (røsti)
Kartoffelkage (røsti)Kartoffelkage (røsti)Kartoffelkage (røsti)

Kartoffelkage (røsti) - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- ¾ kg. kartofler
- 1 hakket løg
- 75 g. smør
- Salt og peber

Sådan gør du
- Skræl kartoflerne og riv dem på den grove side af råkostjernet.
- Pres dem tørre med noget køkkenrulle, og bland dem med det hakkede løg.
- Smelt smørret på en pande, og held kartoffelblandingen over i et ca. 2 cm tykt lag.
- Pres det godt sammen på panden.
- Tilsæt salt og peber, og lad det stege i 15 min. ved svag varme.
- Vend kartoffelkagen og steg den på den anden side i yderligere 15 min. Den skal være blød indeni, men sprød udenpå.

Tip: i stedet for at lave en stor kartoffelkage kan der også laves mange små.


Denne opskrift er læst 75161 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier