Sommerfuglepasta (farfalle) med røget laks  opskrift
Sommerfuglepasta (farfalle) med røget laks  opskriftSommerfuglepasta (farfalle) med røget laks  opskriftSommerfuglepasta (farfalle) med røget laks  opskrift

Farfalle med røget laks - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 300 g. farfalle-pasta (sommerfugle)
- 2-3 skiver røget laks
- 2 asparges
- 2 spsk. olie (helst olivenolie)
- 2 spsk. vineddike
- Salatblade (f.eks. ruccula, men ikke iceberg)
- Dild


Sådan gør du
- Kog asparges i vand – ikke for længe.
- Kog pastaen efter anvisninger på pakken, og hæld vandet helt fra.
- Hæld pastaen i en skål og ibland olie og vineddike
- Fordel pastaen ud på tallerkener og pynt med asparges, blandet salat og frisk dild.
- Tilsæt røget laks og servér som forret.


Denne opskrift er læst 3881 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier