Hjemmelavede burgerboller
Hjemmelavede burgerbollerHjemmelavede burgerbollerHjemmelavede burgerboller

Hjemmelavede burgerboller - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- ½ pk. gær
- 3 dl. lunken mælk
- 25 g. smør
- 1 æg
- 1 tsk. salt
- 1 dl. sesamfrø
- 1 dl. hvedeklid
- 500 g. hvedemel

- æg til pensling
- sesamfrø til drys

Sådan gør du
- Rør gøren ud i 1 dl. lunken mælk.
- Smelt smørret i en gryde og tilsæt det sammen med de sidste 2 dl. lunken mælk.
- Pisk ægget og tilsæt det sammen med salt, sesamfrø og klid.
- Kom det meste af hvedemelet i, og ælt dejen godt igennem.
- Lad dejen hvile under et klæde til dobbelt størrelse.
- Tag dejen ud på et meldrysset bord, og lav 12 boller af dejen.
- Pres hver af bollerne en lille smule flade, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Lad dem efterhæve et lunt sted til dobbelt størrelse.
- Pensel bollerne med sammenpisket æg, drys med sesamfrø, og pensel igen.
- Bages på næstnederste rille i 15 min. ved 225 c.


Denne opskrift er læst 9406 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier