Hjemmelavede pitabrød
Hjemmelavede pitabrødHjemmelavede pitabrødHjemmelavede pitabrød

Hjemmelavede pitabrød - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- ½ pk. gær
- 3 dl. lunkent vand
- ½ tsk. sukker
- 50 g. grahamsmel
- 1 tsk. salt
- 400 g. hvedemel

Sådan gør du
- Rør gæren ud i halvdelen af det lunkne vand.
- Tilsæt resten af det lunkne vand, sukker og grahamsmelet.
- Lad det stå lunt i 15 min.
- Rør salt og hvedemel i dejen og ælt grundigt til dejen er ensartet og smidig.
- Lad den hæve tildækket et lunt sted til den er dobbelt størrelse.
- Ælt dejen godt igennem, og del den i 6-8 store stykker der trilles til boller og rulles ud som pandekager.
- Sættes på en meldrysset bageplade og efterhæver 10-15 min.
- Bages på næstnederste rille i 7-8 min. ved 300 c. Brødende må kun lige begynde at tage farve. De må ikke blive sprøde.
- Brødene spises lune.


Denne opskrift er læst 5649 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier