Rundstykker
RundstykkerRundstykkerRundstykker

Rundstykker - opskrift

Til 6 personer

Ingredienser
- 1 pk. gær
- 3 dl. lunt vand
- 500 g. hvedemel
- 1 ½ tsk. salt
- 1 spsk. olie
- æg til pensling
- 3-4 spsk. birkes

Sådan gør du
- Rør gæren ud i det lunkne vand.
- Kom 2/3 af melet i og rør dejen glat.
- Tilsæt salt, olie og resten af melet lidt efter lidt. Dejen skal være smidig, glat og slippe skålen.
- Del dejen i 14 portioner, der formes til lidt aflange boller, og sættes på meldrysset bagepapir på en bageplade.
- Lad rundstykkerne hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse.
- Pensl rundstykkerne med sammenpisket æg, og drys med birkes.
- Bages på nederste rille i en forvarmet ovn ved 250 c. i 12-15 min.
- Afkøles på en rist inden servering.


Denne opskrift er læst 2732 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier