Grissini
GrissiniGrissiniGrissini

Grissini - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 2 dl. lunkent vand
- ½ pk. gær
- 1 ½ tsk. salt
- ¾ dl. olivenolie
- 425 g. pizzamel

Sådan gør du
- Rør gæren ud i det lunkne vand.
- Tilsæt de øvrige ingredienser.
- Ælt dejen smidig på bordet – tilsæt evt. mere mel.
- Lad dejen hæve lunt og tildækket i 1 ½ time.
- Ælt dejen let igennem, og rul den ud på et meldrysset bord til en lang plade ca. ½ cm tyk.
- Del pladen på tværs og skær den på langs i 2 cm. brede bånd.
- Rul båndende ca. 25 cm. lange, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Bages på midterste rille i en forvarmet ovn ved 225 c. i ca. 6 min. på hver side (12-13 min. i alt).
- Afkøles på en rist, og kommes derefter i en plastpose eller tætsluttende beholder.

Tip: Tilsæt evt. 50 g. revet parmesan i melet, det giver grissinerne en dejlig smag af ost.


Denne opskrift er læst 2731 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier