Fuldkornskiks
FuldkornskiksFuldkornskiksFuldkornskiks

Fuldkornskiks - opskrift

Til 6-8 personer

Ingredienser
- 100 g. smør
- 1 dl. vand
- 75 g. fuldkornshvedemel
- 150 g. hvedemel
- 1 tsk. flormelis
- ½ tsk. salt
- 1 tsk. bagepulver
- 1/3 tsk. natron

Sådan gør du
- Smelt smørret i en gryde.
- Hæld vandet i og lad blandingen blive lun.
- Bland fuldkornsmel, hvedemel, flormelis, salt, bagepulver og natron i en skål.
- Hæld væsken i og ælt dejen sammen.
- Læg dejen i køleskabet i 10-15 min.
- Rul dejen ud på et meldrysset bord.
- Prik dejen med en gaffel, og udstik kiksene med et glas ca. 7 cm. i diameter.
- Læg kiksene på en bageplade med bagepapir, og bag dem på næstøverste rille i en forvarmet ovn på 200 c. i ca. 15 min.
- Afkøles på en rist.


Denne opskrift er læst 3238 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier