Falafel
FalafelFalafelFalafel

Falafel - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- ca. 500 g. rå kikærter (der har stået i blød i vand i 8 timer) eller to dåser
- 2 løg
- 4 hvidløgsfed
- Grofthakket frisk persille
- Grofthakkede friske koriander
- 3 tsk. spidskommen
- Salt
- Olie til at friturestege falafelbollerne

Sådan gør du
- Blend løg og hvidløg.
- Tilsæt de hakkede krydderurter og blend igen.
- Hæld vandet fra kikærterne, og hæld dem gradvist i blenderen.
- Tilsæt spidskommen og blend igen.
- Smag til med salt.
- Det er vigtigt at falafelblandingen er blendet godt nok sammen til at kunne holde sig faste under friturestegningen.
- Form falafel bollerne i hånden eller med en ske og put dem direkte i det kogende olie (ca. 10 sek.).

Tip: kikærter på dåse kan sagtens anvendes.


Denne opskrift er læst 27668 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier