Spaghetti med ruccola og ricotta opskrift
Spaghetti med ruccola og ricotta opskriftSpaghetti med ruccola og ricotta opskriftSpaghetti med ruccola og ricotta opskrift

Spaghetti med ruccola & ricotta - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- Ruccola-salt eller spinat
- 500 g. spaghetti (de flade)
- 200 g. ricotta-ost (cottage-cheese kan bruges)
- 50 g pinjekerner
- 4 fed hvidløg
- Frisk basilikum
- 1 dl. olivenolie
- 1 rød chilifrugt
- Olivenolie
- Salt og peber


Sådan gør du
- Skyl ruccolasalat og hak den ene halvdel groft. Hak også 4 fed hvidløg og ½ bundt basilikum groft.
- Steg hvidløg i 2 spsk. olivenolie i en gryde indtil de bliver gyldne (men ikke brændte).
- Tilsæt basilikum og ruccolabladene i gryden med hvidløg og lad det hele simre under låg i 2 minutter. Tag gryden af og put indholdet over i en skål.
- Tilsæt nu pinjekerner og 1 dl. olivenolie og bland rundt.
- Kog pastaen ”al dente” (ikke for blød) efter anvisningerne på pakken, og hæld vandet helt fra.
- Bland pasta med ruccola-blandingen og hæld samtidig den anden halvdel af ruccola-salaten og ricottaen i og rør rundt. Krydr med lidt salt og peber.
- Servér og pynt med helt tynde skiver fra en chilifrugt.


Denne opskrift er læst 8338 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier