Rodfrugt
Rodfrugt Rodfrugt Rodfrugt

Rodfrugtmos - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 1 kg kartofler
- 500 g. pastinakker
- 400 g. gulerødder
- 1 spsk. olivenolie
- 2 spsk. friskpresset citronsaft
- Salt og peber

Sådan gør du

- Skræl kartofler, pastinak og gulerødder og skær dem i grove tern.
- Kog rodfrugtterningerne møre i en gryde med vand i 20 min. under låg.
- Hæld vandet fra, men gem en lille smule.
- Mos terningerne med et piskeris over svag varme.
- Tilsæt evt. lidt af kogevandet til mosen får en passende konsistens.
- Smag til med olivenolie, citronsaft og salt og peber.


Denne opskrift er læst 3160 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier