Indiske kødboller med pilafris
Indiske kødboller med pilafrisIndiske kødboller med pilafrisIndiske kødboller med pilafris

Indiske kødboller med pilafris - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
Pilafris
- 2 dl. ris
- 3 spsk. pinjekerner
- 3 spsk. rosiner

Indiske kødboller
- 500 g hakket kalvekød
- ½ dl. hvedemel
- 1 dl. mælk
- salt og peber
- citronsaft

- 1 glas Tikka masala sauce

Sådan gør du
Ris
- Kog risen efter anvisning på posen.
- Vend de færdigkogte ris med rosiner og pinjekerner.

Kødboller
- Sæt en gryde med vand over til kødbollerne.
- Rør kødet til en fars med mel, salt og peber.
- Form kødbollerne med en ske, og kom dem i det kogende vand.
- Lad kødbollerne koge ca. 10 min.
- Varm saucen i en gryde og vend de nybagte boller deri.


Denne opskrift er læst 7343 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier