Penne med artiskok og soltørret tomat opskrift
Penne med artiskok og soltørret tomat opskriftPenne med artiskok og soltørret tomat opskriftPenne med artiskok og soltørret tomat opskrift

Penne med artiskok og soltørret tomat - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g. pennepasta
- 100 g. soltørrede tomater (bløde eller i olie)
- 100 g. nyrevet parmesan
- 350 g. artiskokhjerter (kan købes i glas)
- 75 g. pinjekerne
- Olivenolie
- 6 fed hvidløg
- Tørret chili
- Basilikum
- Salt


Sådan gør du
- Rist pinjekerne på en tør pande til de bliver brune. Tag dem af panden herefter, og lad dem ligge separat på en tallerken indtil videre.
- Hak hvidløg fint, skær artiskokkerne i mindre stykker og steg begge dele på en pande med 3 spsk. olivenolie ved svag varme. Tilsæt også 1/2 tsk. salt og 1 tsk. chili. Steg i et par minutter og tag panden af varmen.
- Skær de soltørrede tomater i strimler, og bland dem i blandingen på panden med yderligere 3 spsk. olivenolie.
- Kog pennepastaen ”al dente” (ikke for bløde) efter anvisningerne på pakken, og hæld vandet helt fra.
- Bland pasta og artiskok-blandingen fra panden sammen.
- Servér med revet parmesan, de ristede pinjekerner og frisk basilikumblade.


Denne opskrift er læst 9114 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier