Små spinatbrød
Små spinatbrødSmå spinatbrødSmå spinatbrød

Små spinatbrød - opskrift

Til 6-8 personer

Ingredienser
- 75 g. smeltet smør
- 2 ½ dl. vand
- 50 g. gær
- ½ tsk. salt
- 1 æg
- 3 spsk. yoghurt
- ca. 550 g. mel

Fyld

- ca. 250 g. frossen spinat
- ½ revet løg
- 1 fed presset hvidløg
- ½ dl. mellemlagret ost
- ½ tsk. salt
- 1 tsk. timian
- æg til pensling

Sådan gør du
- Bland smør, vand og gær i en skål.
- Tilsæt æg, yoghurt, salt og det meste af melet.
- Alt dejen grundigt til den bliver smidig. Tilsæt evt. mere mel.
- Stil dejen overdækket og lunt til hævning i ca. 30 min.

Fyld:
- Optø den frosne spinat og lad den dryppe for væde.
- Hak spinaten groft.
- Bland alle ingredienserne til fyldet sammen i en skål.

- Ælt dejen let igennem og del den i to portioner.
- Rul hver portion ud med kagerullen (ca. 20 x 30cm)
- Del fyldet i to portioner.
- Læg en stribe fyld på halvdelen af hvert dejstykke. Fold dejen over på midten, og tryk kanterne godt til.
- Skær hvert af de to spinatbrød i 10 stykker.
- Sno dem 2 gange på midten, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Lad spinatbrødene efterhæve lunt og tildækket i ca. 15 min.
- Sættes på midterste ovnrille i en forvarmet ovn på 225 c. Bages i 15-20 min.
- Afkøles på en rist og spises nylavede.


Denne opskrift er læst 8145 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier