Brunede kartofler
Brunede kartoflerBrunede kartoflerBrunede kartofler

Brunede kartofler - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- ¾ kg. små kartofler (kogte og kolde)
- 50 g. smør
- 50 g. sukker

Sådan gør du
- Pil kartoflerne og skyl dem koldt vand.
- Smelt sukkeret på en pande. Rør først i det, når det smelter og begynder at brune i kanten.
- Tilsæt fedstoffet.
- Når sukker og fedstof skummer lysebrunt tilsættes kartoflerne.
- Dæmp varmen, og vend forsigtigt kartoflerne med en paletkniv eller spatel til de er ensartet brune.

Tip: læg aldrig låg over brunede kartofler, det vil gøre dem matte og kedelige. Skal de varmes op igen, tilsæt da lidt vand.


Denne opskrift er læst 2962 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier