Kartoffelfrikadeller
KartoffelfrikadellerKartoffelfrikadellerKartoffelfrikadeller

Kartoffelfrikadeller - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- ¾ kg. kogte kartofler
- 1 spsk. smeltet smør
- 1 æg
- salt og hvid peber

Panering
- 1 sammenpisket æg
- 1 dl. rasp
- smør eller olie til stegning

Sådan gør du
- Mos de varme kartofler eller riv de kolde kartofler på den fine side af råkostjernet. Lad mosen afkøle, hvis den er varm.
- Rør smør, æg og krydderier i den kolde mos.
- Form dejen til frikadeller og paner dem i æg og rasp.
- Steg dem lysebrune på begge sider i rigeligt med fedtstof.

Tip: letbrunede løg kan blandes i mosen, før den formes til frikadeller. Vi giver her et forslag til frikadellelignende former, men de kan laves i f.eks. stave eller kugler.


Denne opskrift er læst 4989 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier