Kold yoghurtsuppe
Kold yoghurtsuppeKold yoghurtsuppeKold yoghurtsuppe

Kold yoghurtsuppe - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 3 dl. græsk yoghurt
- ½ dl. olivenolie
- 2 spsk. sennep
- 3 fed hvidløg
- 1 ½ dl. piskefløde
- 8 dl. vand
- 1 grønsagsbouillonterning
- 1/2 chili

Pynt:
- 1 aubergine
- 1 courgette
- 2 spsk. olivenolie
- salt og peber
- 1 bundt purløg
- 1 tsk. paprika
- skallen fra 1 økologisk citron


Sådan gør du
- Lad grønsagsbouillonterningen udbløde i 8 dl. vand.
- Blend alle ingredienserne til suppen og stil den i køleskabet.
- Skær courgetten og auberginen i stykker
- Pensel med olie og krydr med salt og peber.
- Bages i ovnen i et ildfast fad i 20 min. ved 220 c.
- Efter grøntsagerne tages ud af ovnen skal de køle af i køleskab. Bland dem herefter i tallerkenen med den kolde suppe.
- Ved servering drysses med skåret purløg, paprika og revet citronskal.


Denne opskrift er læst 2544 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier