Panna cotta opskrift
Panna cotta opskriftPanna cotta opskriftPanna cotta opskrift

Panna cotta - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 3 husblas-plader
- 50 g. sukker
- 5 dl. fløde
- 1 vaniljestang
- 1 spsk. mørk rom
- Friske bær (f.eks. jordbær)


Sådan gør du
- Læg husblas-pladerne ”i blød” i en skål med koldt vand.
- Skær vaniljestangen over og skrab frøene ud (smid dem ikke ud).
- Tag en gryde og hæld fløde, sukker, vaniljestangen og frøene i. Lad blandingen koge langsomt op, mens du rører rundt.
- Tag gryden af varmen og tilsæt husblas og 1 spsk. mørk rom. Rør rundt indtil husblas er helt opløst.
- Hæld blandingen gennem en si med små huller, og hæld blandingen over i 4-6 små skåle afhængigt af, hvor mange der skal serveres til.
- Lad skålene stå i køleskabet indtil blandingen er stivnet (typisk 4-5 timer).
- Servér desserten ved at vende skålene på hovedet på en tallerken. Pynt med bær eller andet tilbehør.


Denne opskrift er læst 7576 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier