Kylling med kokoskarrysovs
Kylling med kokoskarrysovsKylling med kokoskarrysovsKylling med kokoskarrysovs

Kylling med kokoskarrysovs - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 500 g. kyllingebrystfileter
- salt og peber
- 2 spsk. olie
- 1 hønsekødsbouillonterning
- 2 dl. vand

Kokoskarrysovs
- 4 forårsløg
- 1 ½ tsk. karry
- 1 spsk. olie
- 2 dl. kokosmælk
- 1 spsk. friskrevet ingefær
- 1 fed presset hvidløg
- 1 spsk. limesaft
- 1 tsk. sukker
- 2 tsk. maizena
- salt og peber

Tilbehør
- Ris
- evt. en grøn salat.

Sådan gør du
- Brun kyllingefileterne i 2 spsk. olie i en dyb pande. Krydr med salt og peber.
- Tilsæt vand og bouillonterning.
- Steg kødet ca. 20 min. Vend en gang undervejs.
- Tag kødet op, og lad det trække 5-10 min. under sølvpapir.

Sovs:
- Snit forårsløgene. Gem den grønne top.
- Svits den hvide løgdel i 1 spsk. olie i en gryde.
- Rør karryen i.
- Tilsæt bouillon-vandet fra den dybe pande.
- Tilsæt kokosmælk, ingefær, hvidløg, limesaft og sukker.
- Kog det op.
- Tilsæt maizena.
- Kog sovsen kort op og smag til.
- Skær kødet i skrå skiver og læg det i et dybt fad. Hæld sovsen over og pynt med den grønne løgdel.


Denne opskrift er læst 2501 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier