Ingredienser
- 1 kalkunoverlår 600 g.
- 1 spsk. friskhakket rosmarin
- 1 spsk. limesaft
- 1 spsk. olie
- 2 dl. vand
- 1 hønsekødsbouillonterning
- 2 dl. tranebær (evt. tørrede eller fra frost)
- 2 tsk. sukker
Tilbehør
- Kartofler og en lækker salat
Sådan gør du
- Læg kalkunoverlåret i en bradepande.
- Krydr med rosmarin, limesaft, salt og peber, og dryp olie over.
- Stil fadet i ovnen ved 225 c. i 15 min.
- Kog 2 dl. vand med bouillonterningen så den udbløder helt.
- Tag fadet ud af ovnen, og hæld bouillonvand, tranebær og sukker ved.
- Steg videre 70 min. ved 160 c.
- lad kødet hvile tildækket med sølvpapir 15 min. inden udskæring.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-