Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKalkun med rosmarin og tranebær - opskrift - Madkogebogen
Kalkun med rosmarin og tranebær
Kalkun med rosmarin og tranebær
Kalkun med rosmarin og tranebær
Kalkun med rosmarin og tranebær

Kalkun med rosmarin og tranebær - opskrift

Til 3-4 personer

Ingredienser
- 1 kalkunoverlår 600 g.
- 1 spsk. friskhakket rosmarin
- 1 spsk. limesaft
- 1 spsk. olie
- 2 dl. vand
- 1 hønsekødsbouillonterning
- 2 dl. tranebær (evt. tørrede eller fra frost)
- 2 tsk. sukker

Tilbehør
- Kartofler og en lækker salat

Sådan gør du
- Læg kalkunoverlåret i en bradepande.
- Krydr med rosmarin, limesaft, salt og peber, og dryp olie over.
- Stil fadet i ovnen ved 225 c. i 15 min.
- Kog 2 dl. vand med bouillonterningen så den udbløder helt.
- Tag fadet ud af ovnen, og hæld bouillonvand, tranebær og sukker ved.
- Steg videre 70 min. ved 160 c.
- lad kødet hvile tildækket med sølvpapir 15 min. inden udskæring.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier