Kalkun med rosmarin og tranebær
Kalkun med rosmarin og tranebærKalkun med rosmarin og tranebærKalkun med rosmarin og tranebær

Kalkun med rosmarin og tranebær - opskrift

Til 3-4 personer

Ingredienser
- 1 kalkunoverlår 600 g.
- 1 spsk. friskhakket rosmarin
- 1 spsk. limesaft
- 1 spsk. olie
- 2 dl. vand
- 1 hønsekødsbouillonterning
- 2 dl. tranebær (evt. tørrede eller fra frost)
- 2 tsk. sukker

Tilbehør
- Kartofler og en lækker salat

Sådan gør du
- Læg kalkunoverlåret i en bradepande.
- Krydr med rosmarin, limesaft, salt og peber, og dryp olie over.
- Stil fadet i ovnen ved 225 c. i 15 min.
- Kog 2 dl. vand med bouillonterningen så den udbløder helt.
- Tag fadet ud af ovnen, og hæld bouillonvand, tranebær og sukker ved.
- Steg videre 70 min. ved 160 c.
- lad kødet hvile tildækket med sølvpapir 15 min. inden udskæring.


Denne opskrift er læst 4886 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier