And med ananas
And med ananasAnd med ananasAnd med ananas

And med ananas - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 2 andebryst a 300 g.
- 1 lille løg
- 2 forårsløg
- 2 gulerødder
- 150 g. ananas fra dåse
- 2 spsk. friskrevet ingefær
- 2 spsk. olie
- 1 ½ spsk. risvinseddike
- 1 tsk. sukker
- 2 dl. saft fra ananassen
- 1 ½ tsk. maizena
- salt og peber

Tilbehør
- Kogte kartofler eller ris

Sådan gør du
- Kog de 2 andebryst i ca. 25 min. i letsaltet vand.
- Pil skindet af.
- Skær kødet i tynde skriver.
- Skær løget i tynde både.
- Snit forårsløgene.
- Skræl og skær gulerødderne i fine stave.
- Skær ananassen i tern.
- Svits ingefær, forårsløg og gulerod i en dyb stegepande.
- Tilsæt kødet, og steg det et par minutter.
- Tilsæt ananas, risvinseddike, sukker og ananassaft.
- Kog det op et par minutter.
- Tilsæt maizena.
- Kog retten kort igennem, og smag til med salt og peber.


Denne opskrift er læst 2582 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier