Kød med basilikum og parmesan
Kød med basilikum og parmesanKød med basilikum og parmesanKød med basilikum og parmesan

Roastbeef med basilikum og parmesan - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- ca. 600 g. roastbeef
- 2 spsk. pinjekerner
- 1 dl. grofthøvlet parmesan
- 1 håndfuld basilikumsblade

Pesto
- 2 fed hvidløg
- 50 g. pinjekerner
- ca. 25 store friske basilikumsblade
- 75 g. friskrevet parmesanost
- 1 ½ dl. jomfruolivenolie
- salt og peber

Sådan gør du
Pesto
- Pil hvidløgene, og blend dem med pinjekerner og basilikum.
- Rør olien i lidt af gangen til du synes at pestoen har den rigtige konsistens.
- Smag til med salt og peber.

- Forvarm ovn til 210 grader.
- Brun roastbeef på alle sider på panden og krydr med salt og peber
- Sæt roastbeef i ovn i 25 minutter (længere hvis den er større end 600 gram)
- Tag roastbeef ud og pak den ind i sølvpapir. Lad den trække i 15 minutter.
- Skær kødet i tynde skiver når den har trukket.
- Rist pinjekernerne gyldne på en tør stegepande med lidt salt.
- Dryp pestoen over kødet og afslut med pinjekerner, ost og basilikum.
- Servér.

Tip: Serveres med et lækkert brød eller salat til.


Denne opskrift er læst 4660 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier