Kærnemælkskoldskål
KærnemælkskoldskålKærnemælkskoldskålKærnemælkskoldskål

Kærnemælks koldskål - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 2 pasteuriserede æg
- 1 dl. sukker
- saften af 1 citron
- 1 tsk. revet citronskal
- kornene fra 1 vaniljestang
- 1 ½ l. Kærnemælk

Tilbehør
- kammerjunkere

Sådan gør du
- Pisk æg og sukker godt.
- Tilsæt citronsaft, citronskal og evt. vanilje.
- Bland med kærnemælken.
- Sæt koldskålen i køleskabet i min. 1 ½ time.
- Rør igennem inden servering.


Denne opskrift er læst 2952 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier