Jordbærsorbet
JordbærsorbetJordbærsorbetJordbærsorbet

Jordbærsorbet - opskrift

Til 6 personer

Ingredienser
- 4 dl. vand
- 1 ½ dl. sukker
- 3 spsk. citronsaft
- 300 g. jordbær
- 2 pasteuriserede æggehvider
- 4 spsk. sukker

Sådan gør du
- Kog vand, 1 ½ dl. sukker og citronsaft op i en gryde 3-4 min.
- Lad det afkøle.
- Blend jordbærerne.
- Rør de moste bær i den kolde sukkerlage.
- Sæt blandingen i fryseren til den er halvstiv.
- Rør i den nogle gange.
- Pisk hviderne meget stive og tilsæt de 4 spsk. sukker under kraftig piskning.
- Vend dem i den halvfrosne jordbærsorbet, der sættes i fryseren og fryses færdig.
- Server i små glas med friske bær.


Denne opskrift er læst 5809 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier