Oksekød med chili og peanuts
Oksekød med chili og peanutsOksekød med chili og peanutsOksekød med chili og peanuts

Oksekød med chili og peanuts - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g. oksekød
- 2 spsk. soya
- 2 limefrugter
- 1-2 røde chilier (afhængig af hvor stærkt man ønsker det)
- 1 spsk. brun farin
- 1 finthakket løg
- 1 pose hakkede koriander (c. 5-10 g.)
- 2 spsk. olie
- 2 hjertesalater delt i hele blade
- Ristede hakkede peanuts

Sådan gør du
- Bland brun farin, soya, saften fra 1 lime, skiveskåret chili, løg og 2/3 af korianderne sammen i en gryde under svag varme til sukkeret er smeltet.
- Sæt blandingen til side til senere.
- Steg kødet med olien i en anden gryde til kødet er gennemstegt.
- Vend den sammenrørte sovs med kødet.
- Server blandingen i salatblade.
- Skær den sidste lime ud i både, og læg dem som pynt til retten sammen med peanuts og resten af korianderne.

Tip: Serveres evt. med lidt creme fraiche .


Denne opskrift er læst 8275 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier