Oksekød i Panang karry
Oksekød i Panang karryOksekød i Panang karryOksekød i Panang karry

Oksekød i panang karry - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 8 stk. kaffir-limeblade
- 1 spsk. olie
- 2 spsk. panang karrypasta
- 6 dl. kokosmælk
- 400 g. oksekød i strimler
- 1 ½ dl. vand
- 2 tsk. sukker
- 2 tsk. fiskesovs
- 1 lille rød chili

Tilbehør
- ris

Sådan gør du
- Skær kaffir-limebladene i tynde strimler.
- Varm olien op i en gryde. Tilsæt karrypasta og svits i 2 min.
- Tilsæt 1 dl. af kokosmælken og rør grundigt.
- Tilsæt oksekødet.
- Når kødet er godt brunet tilsættes resten af kokosmælken, vand, kaffir limeblade, sukker og fiskesovs.
- Bring retten i kog og lad den simre 20-30 min.
- Kog risene efter anvisningen på pakken.
- Skær chilien i tynde strimler, og tilsæt dem umiddelbart inden servering.


Denne opskrift er læst 7494 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier