Spansk Oksegryde
Spansk OksegrydeSpansk OksegrydeSpansk Oksegryde

Spansk Oksegryde - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 1 løg
- 1 rød peberfrugt
- 2 spsk. olie
- 500 g. hakket oksekød
- 1 ds. flåede tomater
- 1 oksekødsbouillonterning
- 5 dl. vand
- 1 tsk. salt
- 1 knsp sort peber
- 300 g. basmati ris

Tilbehør
- Frisk basilikum
- Revet ost

Sådan gør du
- Pil og hak løget og skær peberfrugten i tern.
- Brun kød og løg på en stegepande i olien.
- Kom peberfrugt og ris i.
- Tilsæt dåsetomaterne, bouillonterningen og vandet.
- Krydr med salt og peber.
- Lad retten simre under låg i 20 min.

Tip: Smager fantastisk med et nybagt flute og en lækker salat.


Denne opskrift er læst 21943 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier