Linse og couscous karry
Linse og couscous karryLinse og couscous karryLinse og couscous karry

Linse og couscous karry - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 1 ½ dl. røde linser
- 1 dl. couscous
- ½ hakket løg
- 1 fed presset hvidløg
- Hakkede friske grønsager (fx squash, peberfrugt og gulerødder)
- 1 spsk. olivenolie
- 2 tsk. gurkemeje
- 1 tsk. koriander
- 1 tsk. chili
- 1 ½ dl. vand
- 1 grønsagsbouillonterning
- friskhakkede koriander
- salt og peber


Sådan gør du
- Kog de røde linser efter anvisning på pakken.
- Varm olien op i en gryde og tilsæt løg, hvidløg og krydderier. Lad det koge ca. 3 min.
- Tilsæt de hakkede friske grønsager og lad det koge 6-8 min.
- Tilsæt linserne, bouillonterning og 1 dl. vand.
- Lad retten småkoge i ca. 20 min. Tilsæt løbende det sidste vand og rør indimellem.
- Kog couscous efter anvisning på pakken.
- Bland couscous sammen med resten af retten og smag til med salt og peber.


Denne opskrift er læst 3521 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier