Hjemmelavet rødkål
Hjemmelavet rødkålHjemmelavet rødkålHjemmelavet rødkål

Hjemmelavet rødkål - opskrift

Til 6-8 personer

Ingredienser
- 1 lille rødkålshoved
- 130 g. smør
- Rødvinseddike
- 150 g. honning
- 1 dl. Æbleeddike
- Ribsgelé
- Salt og peber

Sådan gør du
- Start med at skære rødkålshovedet i grove strimler (som du vil have dem).
- Smelt 130 g. smør i en gryde
- Tilsæt en smule rødvinseddike i gryden og lad det koge op.
- Tilsæt rødkålen i strimler og tilsæt dernæst 2 spsk. salt, 1. tsk. Peber, 150 g. honning, 1 dl. Æbleeddike og 1 spsk. ribsgelé.
- Lad blandingen simre i 15 minutter – eller indtil kålen er mør.
- Lad nu rødkålen afkøle og placér


Denne opskrift er læst 8506 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier