Passionsfrugt-sauce til Ris a la mande
Passionsfrugt-sauce til Ris a la mandePassionsfrugt-sauce til Ris a la mandePassionsfrugt-sauce til Ris a la mande

Passionsfrugt-sauce (til Ris a la mande) - opskrift

Til 6-8 personer

Ingredienser
- 4-5 appelsiner
- 4 passionsfrugter
- 1 Citron
- 150 g. sukker


Sådan gør du
- Skær 5 appelsiner midt over. Skær også 4 passionsfrugter og en citron midt over.
- Tag en gryde og tilsæt 2 dl. friskpresset appelsinsaft, 2 spsk. citronsaft, 150 g. sukker og indmaden af 4 passionsfrugter.
- Kog blandingen op og lad den koge i 5 minutter.
- Afkøl den og mos den igennem en si, så passionsfrugtkernerne ikke kommer med.
- Server afkølet sammen med Ris a la mande


Denne opskrift er læst 21050 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier