Lammekød med abrikoser og figner
Lammekød med abrikoser og fignerLammekød med abrikoser og fignerLammekød med abrikoser og figner

Lammekød med abrikoser og citron couscous - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 4 lammebens koteletter
- 4 tsk. stødt korinder
- 1 spsk. stødt spidskommen
- 1 lille butternut squash
- 1 spsk. olivenolie
- 1 hakket løg
- ½ l. Kyllingebouillon
- 2 spsk. friskhakket ingefær
- 100 g. tørrede abrikoser
- 2 spsk. honning
- Saft og revet skal fra 1 citron
- 200 g. couscous
- 3 spsk. friskhakkede myntheblade
- salt og peber


Sådan gør du
- Drys koriander og spidskommen udover lammekoteletterne.
- Fjern skal og kerner fra butternut squashen, og skær den i terninger.
- Opvarm olien i en stor og dyb pande.
- Lad lammekoteletterne og det hakkede løg stege på panden i 2-3 min. Vend 1 gang.
- Tilsæt butternut squash terningerne og halvdelen af bouillonen.
- Tilsæt abrikoser, ingefær, honning og citron.
- Smag til med salt og peber.
- Læg låg på gryden, og lad det koge ved middelvarme i ca. 20 min. Rør jævnligt.
- Imellemtiden sættes resten af kyllingebouillonen i kog i en gryde.
- Rør citronskal og couscous i den kogende bouillon.
- Smag til med salt og peber.
- Tag gryden med couscous af varmen, og lad den hvile med låg i 5 min.
- Drys mynthebladene over den færdige lammeret og server med couscous.


Denne opskrift er læst 3148 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier