Hurtig tunpizza
Hurtig tunpizzaHurtig tunpizzaHurtig tunpizza

Hurtig tunpizza - opskrift

Til 1-2 personer

Ingredienser
- 1 færdiglavet pizzadejsbund
- 3 spsk. rød pesto
- 1 ds. tun i olie (drænet)
- 175 g. cherrytomater skåret i halve
- 100 g. mozzarellaost skåret i terninger
- 2 tsk. kapers
- 8 små sorte oliven uden sten
- 1 spsk. olivenolie
- salt og peber

Sådan gør du
- Opvarm ovnen til 220 c.
- Fordel pestoen på pizzadejen.
- Fordel tunen ovenpå.
- Drys med tomater, mozzarella, kapers, oliven, salt og peber.
- Stænk olivenolien over pizzaen, og lad den bage i ca. 15 min.

Tip: Pizzaen kan nydes både kold og varm.


Denne opskrift er læst 4890 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier