Rå chokoladekage
Rå chokoladekageRå chokoladekageRå chokoladekage

Rå chokoladekage - opskrift

Til 8-10 personer

Ingredienser
- 225 g. mørk chokolade (mælke- eller hvid chokolade kan også benyttes)
- 225 g. usaltet smør
- 3 spsk. sort kaffe
- 50 g. muscovado sukker
- Et par dråber vaniljeekstrakt
- 225 g. knuste digestive kiks
- 85 g. rosiner
- 85 g. hakkede valnødder

Sådan gør du
- Læg bagepapir i en rund kagespringform (ca. 20 cm.)
- Smelt chokolade, sukker og smør med kaffe og vaniljeekstrakt ved lav varme.
- Rør de knuste kiks, rosiner og valnøder i. Bland godt.
- Fordel dejen i den runde kageform med en ske.
- Sæt kagen i køleskabet i min. 2 timer.
- Sæt kagen på et serveringsfad. Skæres i tynde skiver.

Tip: Kagen ser fantastisk ud når den serveres med friske bær.


Denne opskrift er læst 4868 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier