Figentarteletter
FigentarteletterFigentarteletterFigentarteletter

Figentarteletter - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 250 g. færdiglavet butterdej
- Lidt mel
- 8 friske, modne figner
- 1 spsk. sukker
- ½ tsk. stødt kanel
- Mælk til pensling
- Vaniljeis

Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 190 c.
- Rul butterdejen ud (ca. 5 mm tyk) på en meldrysset flade.
- Brug en lille tallerken (ca. 15 cm. i diameter) til at udstikke 4 cirkler.
- Læg de fire butterdejscirkler på en bageplade med bagepapir.
- Skær en cirkel med en skarp kniv inde i hver af de fire butterdejscirkler 1 cm. fra den ydre kant.
- Prik dejen med en gaffel inde i hele cirklen (ikke i den omgivende cm)
- Skær fignerne i kvarte, og arranger dem på de fire butterdejscirkler i det gaffelprikkede centrum.
- Bland sukker og kanel, og drys det over de 4 butterdejscirkler.
- Pensl den ydre kant på hver af de 4 butterdejscirkler med mælk.
- Sæt bagepladen i ovnen til butterdejen har hævet og er gylden, ca. 15-20 min.
- Server tarteletterne varme med vaniljeis til.


Denne opskrift er læst 2461 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier