Gazpacho suppe opskrift
Gazpacho suppe opskriftGazpacho suppe opskriftGazpacho suppe opskrift

Gazpacho suppe - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 12 modne tomater
- ½ rød peberfrugt
- ½ grøn peberfrugt
- ½ agurk
- Olivenolie
- Sherryeddike
- Hvidløg
- Hvid brød (tilbehør)
- Salt

Gazpacho serveres koldt og skal derfor laves god tid i forvejen; gerne om morgenen eller endda dagen før.

Sådan gør du
- Fjern kerner fra ½ rød og ½ grøn peberfrugt. Skræl 1 fed hvidløg.
- Blend 12 modne tomater, peberfrugterne, ½ agurk, 1 dl. olivenolie, 1 dl. sherryeddike og 1 fed hvidløg i en mikser indtil det er hel flydende.
- Hæl over i en skål og krydr suppen med lidt salt. Lad suppen stå i køleskab i cirka 12 timer.
- Server og pynt med lidt hakkede tomater og agurk.

Tip: Ønskes suppen lidt mere cremet, kan det tilsættes lidt mayonnaise.


Denne opskrift er læst 9157 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier