Asparges med smørpersille
Asparges med smørpersilleAsparges med smørpersilleAsparges med smørpersille

Asparges med smørpersille - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 700 g. asparges (gerne hvide)
- Frisk persille (1 bundt)
- Smør
- Salt

Sådan gør du
- Skyl asparges og skær det nederste stykke af
- Lad en gryde med saltet vand koge op. Tilsæt asparges og kog dem i cirka 5-6 minutter afhængigt af størrelsen på dem. De må ikke blive bløde.
- Imens asparges koger tag da friske persilleblade af bundtet.
- Anret asparges på tallerkener.
- Kog 50 g. smør i en pande og steg persillen hurtigt. Ikke mere end 10-15 sekunder.
- Servér ved at hælde smør og persille over asparges på tallerkenerne. Pynt med persilleblade.


Denne opskrift er læst 3687 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier