Helsteg kalkunfilet med estragon
Helsteg kalkunfilet med estragonHelsteg kalkunfilet med estragonHelsteg kalkunfilet med estragon

Helstegt kalkunfilet - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 1½-2kg kalkunfillet
- Smør
- Frisk Estragon
- 1 Appelsin
- 1 Granatæble
- Salt og peber
- Kødsnor

Sådan gør du
- Start med at binde kalkunen ind i kødsnor, med mellemrum på cirka 1-2 centimeter.
- Gnid salt og peber ind i kalkunen og lad den stå lidt, mens du opvarmer en pande med lidt smør i.
- Brun kalkunen hurtigt på alle sider. Forvarm ovnen til 125 grader.
- Find et ildfast fad og læg kalkunen heri med estragonkviste oven på.
- Sæt kalkunen ind i ovnen. Den skal være inde i cirka 1-1½ time afhængigt af størrelsen. Lad den herefter trække i 15 minutter ude af ovnen.
- Skær herefter kalkunen i skiver.
- Servér sammen med appelsin, granatæblekerner og estragon.

Tip: Kan serveres med en frisk salat eller kartofler


Denne opskrift er læst 6089 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier