Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHelstegt kalkunfilet - opskrift - Madkogebogen
Helsteg kalkunfilet med estragon
Helsteg kalkunfilet med estragon
Helsteg kalkunfilet med estragon
Helsteg kalkunfilet med estragon

Helstegt kalkunfilet - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 1½-2kg kalkunfillet
- Smør
- Frisk Estragon
- 1 Appelsin
- 1 Granatæble
- Salt og peber
- Kødsnor

Sådan gør du
- Start med at binde kalkunen ind i kødsnor, med mellemrum på cirka 1-2 centimeter.
- Gnid salt og peber ind i kalkunen og lad den stå lidt, mens du opvarmer en pande med lidt smør i.
- Brun kalkunen hurtigt på alle sider. Forvarm ovnen til 125 grader.
- Find et ildfast fad og læg kalkunen heri med estragonkviste oven på.
- Sæt kalkunen ind i ovnen. Den skal være inde i cirka 1-1½ time afhængigt af størrelsen. Lad den herefter trække i 15 minutter ude af ovnen.
- Skær herefter kalkunen i skiver.
- Servér sammen med appelsin, granatæblekerner og estragon.

Tip: Kan serveres med en frisk salat eller kartofler



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier