Teriyakibøf
TeriyakibøfTeriyakibøfTeriyakibøf

Teriyakibøf - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 300 g. oksehøjreb (el. roastbeef)
- 80 g. nudler
- ½ bundt forårsløg
- 1 gulerod
- 3 blade kinakål
- Frisk koriander
- Olivenolie
- Slat og peber

Marinade:
- Frisk ingefær
- Soya
- Ananasjuice
- Hvidløg

Sådan gør du
- Først skal marinaden laves. Blandt ½ tsk. hakket ingefær, 2 spsk. soya, ½ dl. ananasjuice og 1 fed presset hvidløg i en frysepose.
- Læg kødet i marinaden, ryst og fjern luften fra posen. Bind knude. Lad posen ligge ri køleskabet i 3-5 timer (og gerne natten over).
- Tag en pande og varm op til stærk varme. Brun bøfferne på panden.
- Sænk varmen og tilsæt marinaden på panden. Læg låg på og steg bøfferne ved svag varme i 10-15 minutter.
- Tag en gryde med vand og sæt det i kog. Samtidig skæres grøntsagerne i strimler. Hæld både nudler, grøntsager og 2 spsk. klippet koriander samt salt og 1 spsk. olivenolie i gryden med kogende vand. Det skal koge i cirka 4-5 minutter.
- Skær kødet i tynde skiver og servér ved at lægge det oven på grøntsagerne på en tallerken. Hæld marinaden over og drys evt. med koriander.


Denne opskrift er læst 6657 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier