Ingredienser
- 6-8 bægre eller højstilkede glas
- 8 dl. yoghurt naturel
- 450 g. sukker
- 5 dl. fløde
- 1 dl mælk
- 2 husblasplader
- 2 dl. vand
- 2 vinglas Cava-vin
- 2 mango
- 2 vaniljestænger
Sådan gør du
- Først skal mangoblandingen laves. Kog 2 dl. vand og 250 g. sukker sammen, så det bliver som sirup.
- Skær en mango over, fjern kernerne og skær halvdelen af mangoen i mindre bider. Hæld mangostykkerne, den blandede sirup, og 2 små vinglas Cava-vin i en blender og miks sammen.
- Skær den anden halvdel af mangoen i meget små stykker.
- Nu skal yoghurtskum laves. Læg 2 husblasplader i blød i 10 minutter i koldt vand. Tag dem herefter op og lad dem dryppe af.
- Tag en gryde og tilsæt 1 dl. mælk samt husblaspladerne. Kog op indtil husblas er smeltet.
- Tag en skål og land 8 dl. yoghurt, 200 g. sukker, 1 revet vaniljestang og tilsæt herefter den opkogte mælk. Sæt blandingen i køleskabet til det er stivnet.
- Tag højstilkede glas frem og hæld mangoblandingen samt de små mangostykker i bunden af glassene. Gem nogle af mangostykkerne og lidt af mangoblandingen.
- Hæld yoghurtblandingen i en kagesprøjte (eller en plastikpose med et lille hul i bunden) og tilsæt nu forsigtigt i hvert glas.
- Servér med lidt mangostykker og mangoblanding på toppen.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-