Mango/vanilje yoghurt opskrift
Mango/vanilje yoghurt opskriftMango/vanilje yoghurt opskriftMango/vanilje yoghurt opskrift

Mango/vanilje yoghurt - opskrift

Til 6-8 personer

Ingredienser
- 6-8 bægre eller højstilkede glas
- 8 dl. yoghurt naturel
- 450 g. sukker
- 5 dl. fløde
- 1 dl mælk
- 2 husblasplader
- 2 dl. vand
- 2 vinglas Cava-vin
- 2 mango
- 2 vaniljestænger

Sådan gør du
- Først skal mangoblandingen laves. Kog 2 dl. vand og 250 g. sukker sammen, så det bliver som sirup.
- Skær en mango over, fjern kernerne og skær halvdelen af mangoen i mindre bider. Hæld mangostykkerne, den blandede sirup, og 2 små vinglas Cava-vin i en blender og miks sammen.
- Skær den anden halvdel af mangoen i meget små stykker.
- Nu skal yoghurtskum laves. Læg 2 husblasplader i blød i 10 minutter i koldt vand. Tag dem herefter op og lad dem dryppe af.
- Tag en gryde og tilsæt 1 dl. mælk samt husblaspladerne. Kog op indtil husblas er smeltet.
- Tag en skål og land 8 dl. yoghurt, 200 g. sukker, 1 revet vaniljestang og tilsæt herefter den opkogte mælk. Sæt blandingen i køleskabet til det er stivnet.
- Tag højstilkede glas frem og hæld mangoblandingen samt de små mangostykker i bunden af glassene. Gem nogle af mangostykkerne og lidt af mangoblandingen.
- Hæld yoghurtblandingen i en kagesprøjte (eller en plastikpose med et lille hul i bunden) og tilsæt nu forsigtigt i hvert glas.
- Servér med lidt mangostykker og mangoblanding på toppen.


Denne opskrift er læst 3480 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier