Pizza med figner, gedeost og rucola
Pizza med figner, gedeost og rucolaPizza med figner, gedeost og rucolaPizza med figner, gedeost og rucola

Pizza med figner, gedeost og rucola - opskrift

Til 1-2 personer

Ingredienser
- 1 færdiglavet pizzabund
- 1 spsk. olivenolie
- 6 tørrede figner skåret i skiver (eller 2 friske)
- Smuldret gedefeta
- 1 håndfuld frisk spinat eller rucola
- 2 spsk. balsamico
- ½ tsk. timian
- ½ tsk. basilikum
- salt og peber


Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 220 c.
- Pensel pizzabunden med olivenolien og dæk den med rucola eller spinatblade.
- Tilsæt fignerne og gedeosten. Brug endelig rigeligt med ost.
- Drys med timian, basilikum og salt og peber.
- Til sidst dryppes balsamicoen jævnt over pizzaen.
- Sæt pizzaen i ovnen direkte på badepladen (uden bagepapir), og lad den bage i ca. 12 min. I de sidste to minutter sætte grillfunktionen til, så pizzaen bliver sprød og gylden.


Denne opskrift er læst 5387 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier