Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCannelloni med tomat og pølse - opskrift - Madkogebogen
Cannelloni med tomat og pølse
Cannelloni med tomat og pølse
Cannelloni med tomat og pølse
Cannelloni med tomat og pølse

Cannelloni med tomat og pølse - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 250 g. pølse uden skind (f.eks. kyllingepølse)
- 250 g. lasagneplader
- 2 dåser hakkede tomater
- 120 g. ricottaost
- Frisk basilikum
- 75. g. parmesan
- 2 forårsløg
- 2 fed. hvidløg
- Olivenolie

Sådan gør du
- Tag en pande med lidt olie. Finhak pølserne og rist på panden i 5 minutter.
- Hak løg og hvidløg og rist i en gryde med lidt olie. Tilsæt de hakkede tomater samt salt og peber. Kog til blandingen er lidt tykkere.
- Hak basilikumblade groft og tilsæt i gryden. Tilsæt også ricottaosten og revet parmesan samt pølserne.
- Kog lasagnepladerne (efter anvisning på pakken). Skær dem i halve kvadratiske stykker, og læg dem på e køkkenbordet.
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Fordel blandingen fra gryden ud på lasagnepladerne og rul dem.
- Find et ildfast fad og smør det. Læg herefter rullerne i og stil dem i den forvarmede ovn i 20-25 minutter.
- Servér.

Tip: Godt med brød til.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier