Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOksekødsragu - opskrift - Madkogebogen
Oksekødsragu
Oksekødsragu
Oksekødsragu
Oksekødsragu

Oksekødsragu - opskrift

Til 3-5 personer

Ingredienser
- 500 g. oksekød i tern
- 500 g. penne
- 2 dl. rødvin
- Frisk persille
- 1 gulerod
- 1 laurbærblad
- 250 g. champignon
- 100 g. bacon (skiver el. tern)
- Olivenolie
- 1 bakke små tomater
- 2 løg

Sådan gør du
- Finhak 2 løg, persille (nok til 2 spsk.) og 1 gulerod.
- Skær bacon ud i små stykker (hvis de ikke allerede er i tern) og skær champignon i skiver. Steg løg og bacon i en gryde med olie.
- Tilsæt persille, gulerod og 1 laurbærblad under omrøring.
- Tilsæt kødet og brun det
- Tilsæt 2 dl. rødvin, tomater samt salt og peber.
- Lad retten koge under låg i 45 minutter.
- Kog pastaen al dente (ikke for blød) og hæld vandet fra.
- Bland den i gryden og servér.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier