Oksekødsragu
OksekødsraguOksekødsraguOksekødsragu

Oksekødsragu - opskrift

Til 3-5 personer

Ingredienser
- 500 g. oksekød i tern
- 500 g. penne
- 2 dl. rødvin
- Frisk persille
- 1 gulerod
- 1 laurbærblad
- 250 g. champignon
- 100 g. bacon (skiver el. tern)
- Olivenolie
- 1 bakke små tomater
- 2 løg

Sådan gør du
- Finhak 2 løg, persille (nok til 2 spsk.) og 1 gulerod.
- Skær bacon ud i små stykker (hvis de ikke allerede er i tern) og skær champignon i skiver. Steg løg og bacon i en gryde med olie.
- Tilsæt persille, gulerod og 1 laurbærblad under omrøring.
- Tilsæt kødet og brun det
- Tilsæt 2 dl. rødvin, tomater samt salt og peber.
- Lad retten koge under låg i 45 minutter.
- Kog pastaen al dente (ikke for blød) og hæld vandet fra.
- Bland den i gryden og servér.


Denne opskrift er læst 4154 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier