Fettuccine med tomat og oliven
Fettuccine med tomat og olivenFettuccine med tomat og olivenFettuccine med tomat og oliven

Fettuccine med tomat og oliven - opskrift

Til 3-4 personer

Ingredienser
- 300 g. fettuccine
- 500 g. hakkede tomater
- 2 fed hvidløg
- 1 chili
- 90 g. sorte oliven (uden kerner)
- 3 dl. rødvin
- Parmesan
- Salt og peber

Sådan gør du
- Finthak hvidløg og chili.
- Svits hvidløg i en gryde med lidt olie.
- Tilsæt finthakket chili, oliven og hakkede tomater. Lad det simre lidt og hæld dernæst 3 dl. rødvin samt salt og peber i.
- Lad retten koge i 10 minutter under omrøring.
- Kog pastaen efter anvisning på pakken og hæld vandet fra.
- Servér ved at blande pasta og sovs sammen og med nyrevet parmesan på toppen.

Tip: Du kan evt. tilføje en smule kapers i retten


Denne opskrift er læst 11577 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier