Ingredienser
- 500 g. fettucine
- 2 forårsløg
- ½ kg. blandede svampe (f.eks. champignon, kantareller & østershatte)
- 2 dl. fløde
- Frisk persille
- 1 citron
- Olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær bunden af forårsløgene og hak dem i 1 cm. stykker. Rens svampene og skær dem i mindre stykker.
- Svits løgene i en gryde med olie og læg herefter svampene i.
- Hæld fløden i og lad retten koge op. Tilsæt nu 2 spsk. citronsaft samt salt og peber.
- Kog pastaen i saltet vand efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra.
- Bland svampeblandingen og pastaen i gryden og tilsæt 3 spsk. hakket persille.
- Server.
Tip: kan serveres med nybagt brød.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-