Penne All’arrabbiata
Penne All’arrabbiataPenne All’arrabbiataPenne All’arrabbiata

Penne All'arrabbiata - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 500 g. penne
- 150 g. bacon i tern
- 100 g. parmesan
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- ½ kg. hakkede tomater
- 1 chili
- Olivenolie

Sådan gør du
- Steg bacon på en pande til de er sprøde.
- Finthak løg og hvidløg og svits på en pande. Læg herefter de hakkede tomater sammen med finthakket chili i og krydr med salt og peber.
- Lad det koge op i omkring 15 minutter.
- Kog pastaen al dente (ikke for blød) og hæld vandet fra. Bland den sammen med tomatblandingen.
- Server med revet parmesan henover.


Denne opskrift er læst 16719 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier