Kylling biryani
Kylling biryaniKylling biryaniKylling biryani

Kylling Biryani - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 1 hel kylling uden ben (kyllingfillet kan bruges)
- 1 løg
- 400 g. basmati ris
- 1 tomat
- 15-20 korianderblade
- 5 mynteblade
- 4 nelliker
- 2 chili
- 1 fed hvidløg
- Ingefær
- Olivenolie
- 1 laurbærblad
- 1 tørret kanelstang
- 2 kardemommekapsler
- 1 dl græsk yoghurt
- Smør
- Gurkemeje

Sådan gør du
- Finhak løg, 2 chili, ingefær og 1 fed hvidløg. Skær også kyllingen i mellemstore stykker.
- Find en gryde og smelt 1 spsk. smør. Svits laurbærblade, nelliker, kardemommekapsler og den tørrede kanelstang.
- Tilføj herefter finthakkede løg og chili og steg løgene brune
- Tilføj hakkede ingefær og hvidløg. Tilsæt også 1 dl. olivenolie sammen med 1 tomat og steg i 1-2 minutter.
- Tilsæt nu kyllingestykkerne, 1 dl. græsk yoghurt, 5 mynteblade, 20 korianderblade, 1 tsk. gurkemeje samt salt.
- Lad retten koge indtil den bliver tykkere og kyllingen er færdig.
- Kog basmati ris i en separat gryde efter anvisning på pakken.
- Servér ved at blande ris ned i gryden med kylling.

Tip: Du kan også koge kyllingen på forhånd og rive den med en gaffel, så den bliver travlet.


Denne opskrift er læst 9045 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier