Ingredienser
- 2 pakker carpaccio (typisk omk. 100 g per pakke)
- 80 g. parmesan
- Ruccula (eller spinatblade)
- 1 citron
- Frisk basilikum
- 100 g. cherrytomater
- Olivenolie
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
- Fordel carpaccio-skiverne på 4-6 tallerkener (afhængigt af potionsstørrelserne).
- Pensl skiverne med olivenolie og kværn frisk peber ud over.
- Bland rucculablade (eller spinatblade) i en skål med lidt olivenolie, ½ tsk. citronsaft, 10-15 basilikumblade og cherrytomaterne. Fordel salaten på tallerkenerne.
- Find et rivejern og riv parmesanosten i store skiver på siden af rivejernet. Fordel parmesanskiverne på tallerkenerne.
- Servér som forret
Tip: Kan serveres med sorte oliven og nybagt brød til.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-