Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCarpaccio med ruccola - opskrift - Madkogebogen
Carpaccio
Carpaccio
Carpaccio
Carpaccio

Carpaccio med ruccola - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 2 pakker carpaccio (typisk omk. 100 g per pakke)
- 80 g. parmesan
- Ruccula (eller spinatblade)
- 1 citron
- Frisk basilikum
- 100 g. cherrytomater
- Olivenolie
- Friskkværnet peber

Sådan gør du
- Fordel carpaccio-skiverne på 4-6 tallerkener (afhængigt af potionsstørrelserne).
- Pensl skiverne med olivenolie og kværn frisk peber ud over.
- Bland rucculablade (eller spinatblade) i en skål med lidt olivenolie, ½ tsk. citronsaft, 10-15 basilikumblade og cherrytomaterne. Fordel salaten på tallerkenerne.
- Find et rivejern og riv parmesanosten i store skiver på siden af rivejernet. Fordel parmesanskiverne på tallerkenerne.
- Servér som forret

Tip: Kan serveres med sorte oliven og nybagt brød til.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier