Carpaccio
CarpaccioCarpaccioCarpaccio

Carpaccio med ruccola - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 2 pakker carpaccio (typisk omk. 100 g per pakke)
- 80 g. parmesan
- Ruccula (eller spinatblade)
- 1 citron
- Frisk basilikum
- 100 g. cherrytomater
- Olivenolie
- Friskkværnet peber

Sådan gør du
- Fordel carpaccio-skiverne på 4-6 tallerkener (afhængigt af potionsstørrelserne).
- Pensl skiverne med olivenolie og kværn frisk peber ud over.
- Bland rucculablade (eller spinatblade) i en skål med lidt olivenolie, ½ tsk. citronsaft, 10-15 basilikumblade og cherrytomaterne. Fordel salaten på tallerkenerne.
- Find et rivejern og riv parmesanosten i store skiver på siden af rivejernet. Fordel parmesanskiverne på tallerkenerne.
- Servér som forret

Tip: Kan serveres med sorte oliven og nybagt brød til.


Denne opskrift er læst 9048 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier