Ingredienser
- 10 pølser
- 3 dl. mælk
- 1 lille dåse tomatpuré
- Smør
- 3 små løg
- 1 kg. pillekartofler
- Paprikakrydderi
- Purløg
- Salt og peber
Sådan gør du
- Kog 1. kg. pillekartofler og skrub skrællen af. Skær dem i skiver, når de er kolde.
- Finhak 3 små løg og skær pølserne i skrå skiver
- Svits løgene i en gryde med lidt smør og svits derefter kort pølseskiverne.
- Tilsæt 3 tsk. paprika og rør godt rundt.
- Skru ned for varmen og tilsæt nu kartoffelskiverne, 3 dl. mælk og tomatpuré. Krydr med salt og peber.
- Lad retten simre i 20-30 minutter - eller indtil mælken er væk.
- Server med lidt finthakkede purløg på toppen.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-