Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSvensk pølseret - opskrift - Madkogebogen
Svensk pølseret
Svensk pølseret
Svensk pølseret
Svensk pølseret

Svensk pølseret - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 10 pølser
- 3 dl. mælk
- 1 lille dåse tomatpuré
- Smør
- 3 små løg
- 1 kg. pillekartofler
- Paprikakrydderi
- Purløg
- Salt og peber

Sådan gør du
- Kog 1. kg. pillekartofler og skrub skrællen af. Skær dem i skiver, når de er kolde.
- Finhak 3 små løg og skær pølserne i skrå skiver
- Svits løgene i en gryde med lidt smør og svits derefter kort pølseskiverne.
- Tilsæt 3 tsk. paprika og rør godt rundt.
- Skru ned for varmen og tilsæt nu kartoffelskiverne, 3 dl. mælk og tomatpuré. Krydr med salt og peber.
- Lad retten simre i 20-30 minutter - eller indtil mælken er væk.
- Server med lidt finthakkede purløg på toppen.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier